O nama

Ko smo mi

Dizel servis Jančić je servis sa velikim iskustvom u opravci i remontu savremenih Common Rail dizni, pumpi i pumpa dizni, čije su glavne odlike znanje, ali pre svega visoki profesionalizam i duboko uverenje da je zadovoljstvo naših klijenata naša najbolja preporuka.

Počeli smo sa radom 2000. godine sa vizijom da budemo servis koji će se prilagođavati potrebama i razvojnim zahtevima savremenog tržišta. Naša vizija je servis koji će imati jaku odgovornost i koji će poštovati moralne i poslovne norme života.


Pored velikog iskustva i najsavremenije opreme koja se moze naći na tržištu posedujemo i stručni kadar koji je svoje znanje sticao višegodišnjim (decenijskim) radom i uspešnim pohađanjem velikog broja seminara i obuka u inostrastvu oraganizovanih od strane renomiranih proizvođača dizni, pumpi i opreme (Siemens-Piezo, Delphi, Denso, Bosch) što dokazuju brojni sertifikati.


Našu viziju želimo da ispunimo kroz neprestanu obuku naših kadrova i neprestano ulaganje u opremu, jer jedino na taj način možemo pratiti korak sa vremenom i odgovoriti na potrebe savremenog tržišta.


Dizel servis Jančić, je takodje i ovlašćeni distributer RABOTTI radne opreme za ispitivanje, servisiranje, kodiranje, popravku i remont dizni, pumpa dizni i pumpi za putnički i teretni program. Kod nas mozete naći COMMON RAIL STOLOVE, EUI/PLD STOLOVE, STANDARDNE STOLOVE kao i ALAT i OPREMU.


top